Modele de crosetat cu andrele

“CAUT şi Istoria, ca să ştiu ce fac. în România, primele dantele croşetate au fost găsite imprimate PE vasele de Cucuteni, acum 5000 de Ani. Toată Lumea a spus iniţial că erau făcute cu ciocănele, Dar TEHNICA aceea a apărut mult mai târziu. Modelele erau făcute cu cârlig, adică cu croşeta. Era făcută Dantela, apoi Era imprimat modelul PE vas. Mai târziu, au fost plasele de Prins peşte, tot prin TEHNICA croşetării. TEHNICA a fost foarte mult întâlnită şi documentată în mănăstiri, fiind folosite la haine, lenjerii, perdele. Sunt dovezi foarte Vechi şi Clare, un mai spus Gabriela. “Chiar acum sunt în schimbarea totală a direcţiei. Soţul meu zice Mereu, lasă-te şi boutisse ce-ți place. Mie ími place şi partea de économiste, Dar e greu să împaci partea pratiă cu CEA creativă.

Atâta ími zburdă mintea şi nu am Când să FAC totul. Le-AM făcut o perioadă în parlelel, Dar în scurt timp voi renunţa. MĂ apucă Seara târziu şi sunt nevoită să refuz anumite comenzi Care ími plac foarte mult pentru că nu am timp să le fac. poţi să câştigi Bani frumoşi DIN munca asta Dacă o faci de calitate. Mie mi s-au rotunjit bine veniturile DIN asta. La primul Târg s-a golit Masa, la Al doilea, la fel…, un adăugat Artista. . “Vreau să FAC CEEA ce este Româneşte, ce este la Noi. Uite, aici am Fire româneşti, de la Bicaz, iar acesta e LAN 100% Românească, Bumbac şi Acril de CEA mai Bună calitate. Nu fac rabat de la calitate, iar Rezultatul este altul.

Şi ţi-e mai mare dragul şi ţie, un mai spus Gabriela. “Acum câţiva Ani am descoperit că se pot face jucării cu croşeta. Primele jucării croşetate din România au apărut în 1954, după MODELE germane. În România, nu prea erau populare dintr-un singur motiv: sunt foarte migăloase. Totuşi, foarte repede am reuşit să IES în târguri pentru că préfèrent contactul direct cu clientul “, spune EA. cu o ghiduşie şi veselie molipsitoare, Gabriela spune că i-a plăcut Întotdeauna să se joace. Şi o face şi acum, Dar în Alt fel. Mânuind croşeta şi dând viaţă unor jucării UNICAT, fiecare cu propria poveste. Deşi nu sont copii, un iubit Întotdeauna poveştile şi meşteşugurile româneşti. De altfel, Provine dintr-o Familie de meşteşugari. Bunica Era cojocăreasă, Mama croitoreasă (încă de la 13 Ani, iar la 16 Ani deVenise cea mai tânara şefă de secţie DIN cooperaţia de la Braşov), iar Tatăl EI făcea rochii de mireasă. Nu conţin Piese periculoase pentru copii, sunt confecţionată prin croşetare, Cu multă dragoste, DIN materiale uşor de întreţinut, Fire 100% Acril, iar umplutura MEA este hipoalergică.

Ochii Mei sunt Special pentru jucării, Cu prindere de Siguranţă PE intérieur. MĂ poţi spăla la temperaturi nu mai mari de 40 grade Celsius, chiar şi la maşina de spălat. Nu este indicat să mĂ lăsaţi în bătaia directă a razelor soarelui. MĂ usuc repede şi sunt Gata de joacă “. Şi-a făcut de-a lungul anilor tot felul de fulare, şaluri, căciuli, pături… Dar cel mai mult îi place să FACA jucării. De jucării s-a apucat doar de câţiva Ani şi simte că acesta este Drumul pe care vrea să meargă şi să îi înveţe PE copii să ISI creeze propriile jucării. De altfel, acum este “profesoară de croşetă, la Muzeul de etnografie Braşov, unde ţine Ateliere de croşetat pentru copii.” Noi trăim Într-o perioadă, un timp, în care poate, dintr-un uşor snobism, nu este Atât de apreciat meşteşugul, pentru că Unii preferǎ produse «de marcă», de firmă.

Sunt însă situaţii în Care CEI Care apreciază FAC eforturi destul de mari pentru ca Copiii Lor să aibă jucării făcute manuel. Eu niciodată nu fac discount. Nu negociez.

|